Hírek


Itt megtalálod az újdonságokat és a friss információkat.

Ünnepi nyitvatartás

Tudom… én is minden évben megfogadom hogy jövőre nem hagyok mindent az utolsó pillanatra, hogy aztán karácsony után megint megígérjem..Számíthattok ránk az utolsó pillanatokban is és szilveszter előtt is, ugyanis így néz ki az ünnepi nyitvatartásunk: December 21-e szombat: 9:00-15:00 December 23-a hétfő: 13:00-20:00 December 24-29ig: Zárva December 30-a hétfő: 13:00-20:00 December 31-e kedd: 7:00-15:00… Tovább olvasom »

Bővülés

Sokan hallottatok már róla, sokan találkoztatok is már vele, és sokan már ki is próbáltátok😘 De ha még csak hallottál róla, de nem láttad, be kell érned ezzel a képpel, amíg el nem jössz kipróbálni😎🔥 És hát nincs miért rejtegetnem tovább, bemutatom a Speed Wax Salon legújabb tagját !!Rékát !! És hogy miért van szükség… Tovább olvasom »

Hamarosan sorsolás

Hát nem gyönyörűek? 😍 A nyereményjátékban ezeket a szépséges Dr.Grandel csomagokat lehet megnyerni🎁 1.csomag tartalma(értéke ~20ezer ft) Timeless Body Scrub- testradír Timeless Body Cream- öregedésgátló testápoló Dr. Grandel mosdókesztyű   2.csomag tartalma(értéke ~30ezer ft) 2in1 Cleansing Foam- 2az1 hámlasztó hatású tisztító hab Timeless Anti-age Revitalizing- 24 órás revitalizáló krém Dr. Grandel mosdókesztyű   Legyetek résen, a… Tovább olvasom »

Nyereményjáték

‼️NYEREMÉNYJÁTÉK‼️ Szeretnél nyerni egy 🎊Dr. Grandel🎊 arc-és testápoló ajándékcsomagot? 🎁 Ehhez nem kell mást tenned, mint május végéig eljönni hozzám bármilyen szolgáltatásra és a neved máris a kalapba kerül és esélyed lesz megnyerni egy-egy ajándékcsomagot!🎀🛍 Két ajándék, két nyertes❗️ Gyere el és ne maradj le! 🥰 🎉Sorsolás: Június 1-én🎉